Aura of Puppets etsii uutta luotsia!

Toiminnanjohtajaksi maan parhaille nukketeatteriammattilaisille?

Kiinnostaisiko työ vapaan taidekentän ytimessä, maan parhaiden nukketeatteritaiteilijoiden kanssa? Aura of Puppetsin toiminnanjohtajana tehtäväsi on kehittää taiteilijoiden työllistymistä ja edistää nukketeatteritaidetta monipuolisesti.

Aura of Puppets on palkittu nukketeatterin ammattilaisista koostuva yhteistyöverkosto, jonka toiminnan ytimessä on nykynukketeatteri. Verkosto palvelee jo 53 vapaan kentän nukketeatteriammattilaista. Aura of Puppets edistää Turussa ja muualla Suomessa nukketeatterialalla toimivien jäsentensä välistä yhteistoimintaa ja työskentelymahdollisuuksia sekä parantaa alan yleisiä toimintaedellytyksiä.

Aura of Puppets lisää nukketeatterin tunnettavuutta ja saavutettavuutta, sekä kehittää nukketeatteria taiteenlajina. Verkoston toiminnan avulla vahvistetaan nukketeatterin brändiä ja tuodaan laadukas nykynukketeatteri entistä laajempien yleisöjen saataville, niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Aura of Puppets kasvattaa nukketeatterialaa taiteilijoiden työn tuotannollisen tukemisen sekä laajenevien verkostojen ja yhteistyömuotojen kautta.

Uudelta toiminnanjohtajalta toivomme:
– Kokemusta vapaalta kentältä ja alan realiteeteista
– Intohimoa taidekentän rakenteiden kehittämistä kohtaan
– Itsenäistä työotetta
– Esimiestaitoja
– Sosiaalisia taitoja
– Kulttuuri- ja taidealan verkostoja
– Kehittämis- ja innovaatiokykyä
– Tuotanto-osaamista
– Tavoitteellisuutta
– Talousosaamista

Uuden toiminnanjohtajan työnkuvaan kuuluu verkoston toiminnan suunnittelu, koordinointi ja kehittäminen: miten verkosto voi parhaalla mahdollisella tavalla edistää ja tukea jäsentensä taiteellista työskentelyä. Toiminnanjohtajana toimit nukketeatterialan puolestapuhujana ja vaikuttajana niin paikallisella, kansallisella kuin kansainvälisellä tasolla. Tehtävänäsi on toimia kontaktina verkoston eri sidosryhmille. Työnkuvaan kuuluu toiminnan rahoituksen järjestäminen, viestintä ja markkinointi sekä yhdistysasioiden hoitaminen. Esimiehenäsi toimii verkoston nukketeatteritaiteilijoista koostuva hallitus.

Mitä meillä on tarjota vastineeksi?
– Itsenäinen työ vapaan kentän paraatipaikalla
– Mahdottoman mukava työympäristö ja alan huipputekijät
– Joustava työ, jossa aikataulut ja kokonaistyöaika on sovittavissa
– Työpaikka Turussa, jossa suurin osa verkoston taiteilijoista työskentelee
– Noin 70 % työajan
Huom. Lopullinen työaika ja palkkaus vahvistetaan helmikuun aikana, kun vuoden 2018 rahoituksesta on saatu päätös. Työ alkaa sopimuksen mukaan maaliskuussa 2018.

Näin haet meille töihin:
Lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo sähköisesti osoitteeseen ma 15.1.2018 mennessä. Haku alkaa 20.12. ja päättyy 15.1. Haastattelut järjestetään viikoilla 4 ja 5.

Lisätietoja voi kysyä puhelimitse to 21.12. ja to 4.1. klo 13-15. Kysymyksiin vastaa Aura of Puppetsin nykyinen toiminnanjohtaja Ilona Numminen, p. 040 8332650.