Oh My Puppets! 12.-14.4.2018

Oh My Puppets! -nykynukketeatterin minifestivaali järjestetään toista kertaa yhteistyössä Cirko – Uuden sirkuksen keskuksen kanssa. Ohjelmistossa nähdään kolme aikuisille suunnattua esitystä kotimaisen nukketeatterin huipulta sekä uutuutena ihastuttava Oh My Little Puppets! -kokonaisuus perheen pienimmille.

Oh My Puppets! -minifestivaali tuo Helsinkiin Merja Pöyhösen ohjaaman E.L. Karhun tekstiin pohjaavaan nukkesovituksen, Prinsessa Hamletin. Turun kaupunginteatterissa viime syksynä ensi-iltansa saanut esitys on kunnianhimoinen kuvaus mielen paloista, peloista ja syvyyksistä. Lisäksi aikuisia hemmotellaan kabaree-iloittelulla. Krepsko Theatre Groupin Kabaree Ocrik tarjoaa illuusioita, yllätyksiä, sirkushuveja, nukketeatterihelmiä ja elävää musiikkia. Viime vuoden tapaan Cirkossa nähdään yhdelle katsojalle kerrallaan esitettävä esitys. Lee Lahikaisen paperiteatterisoolo, Catacombes on kurkistusluukku Pariisin katakombien historiaan.

Uutena avauksena käynnistetään Oh My Little Puppets! -lastenteatterikokonaisuus, joka tarjoaa torstaina ja lauantaina nukketeatterin herkkupaloja koko perheelle. TEHDAS Teatterin Siiran sirkusmatka, Roosa Halmeen Palikkateatteri ja Mila Nirhamon Makkarapiruetti  kokoavat perheen pienimmät ihastumaan nykynukketeatterista.

Yhteistyössä Aura of Puppets ja Cirko – Uuden sirkuksen keskus:
Oh My Puppets! -nykynukketeatterin minifestivaali
12.-14.4.2018 Cirkossa, Suvilahdessa

Lisätietoa: auraofpuppets.com/ohmypuppets