Aura of Puppets valitsi itselleen uuden hallituksen

Aura of Puppetsin jäsenet ja työntekijät kokoontuivat yhdistyksen vuosikokoukseen tiistaina 27.3.2018. Kokouksessa päätettiin erityisesti uuden hallituksen kokoonpanosta sekä tarkasteltiin mennyttä vuotta ja luotiin katseet tulevaan.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin toiselle kaudelle Mira Taussi ja jäseniksi Anna Nekrassova, Riina Tikkanen, Niina Lindroos ja Velma Jääskeläinen sekä varajäseniksi Elina Lajunen ja Erika Malkki. Kaikki hallituksen jäsenet ovat verkoston jäseniä ja nukketeatteritaiteilijoita.

Aura of Puppetsin kärkenä on erityisesti kehittää jäsentensä työskentelyolosuhteita, edellytyksiä toimia ammatissa sekä lisätä työhyvinvointia. Aura of Puppets tukee jäsentensä taiteellista työskentelyä ja yhdistää toimijoita toimimalla välittäjäorganisaationa. Nukketeatterin profiilin vahvistaminen suomalaisella taidekentällä sekä korkeatasoisen nukketeatterin olemassaolon ylläpitäminen on myös yksi verkoston ydintehtävistä.