Oh My Puppets! -minifestivaali on aivan nurkan takana!

Nykynukketeatterin minifestivaali Oh My Puppets! järjestetään 12.-14.4.2018 jo toista kertaa. Cirko – Uuden sirkuksen keskus täyttyy nukketeatterin monista muodoista, kun alan tärkein yhteistyöverkosto Aura of Puppets tuo taloon tämän hetken kiinnostavimpia esityksiä.

Aikuisille suunnatussa ohjelmassa nähdään nykynukketeatterin terävintä kärkeä edustava Prinsessa Hamlet (ohj. Merja Pöyhönen), kansainvälisen Krepsko-työryhmän kabaree-iloittelu Ocrik ja yhdelle katsojalle kerrallaan esitettävä Lee Lahikaisen Catacombes.

Uutena avauksena festivaalilla nähdään nykynukketeatteria myös lapsille. Kolmen esityksen kokonaisuudessa seikkaillaan yllätyksellisessä ötökkämetsässä TEHDAS Teatterin Siiran Sirkusmatkassa, ihmetellään arjen ilmiöitä Roosa Halmeen Palikkateatterissa ja polkaistaan leikin maailmaan Fillariteatterin Makkarapiruetissa. Oh My Little Puppets! -ohjelmisto on suunnattu koko perheelle sekä taidekasvatuksen ja lastenkulttuurin parissa työskenteleville ammattilaisille. Lisätietoa ammattilaispäivästä täältä.

MITÄ: Oh My Puppets! – nykynukketeatterin minifestivaali
MILLOIN: Torstaista lauantaihin 12.-14.4.2018
MISSÄ: Cirko – Uuden sirkuksen keskus, Suvilahti, Helsinki

Koko ohjelmisto ja aikataulu: www.auraofpuppets.com/ohmypuppets
Liput myynnissä nyt: www.tiketti.fi

Oh My Puppets! on nykynukketeatterin minifestivaali, joka esittelee ajankohtaista nukketeatteria vapaan kentän nukketeatteritaiteilijoilta- ja työryhmiltä. Aura of Puppetsin ja Cirkon yhteistyöfestivaali järjestettiin ensimmäistä kertaa maaliskuussa 2017.

Yhteistyössä Aura of Puppets & Cirko – Uuden sirkuksen keskus