Aura of Puppets -verkoston uusi toiminnanjohtaja valittu!

Aura of Puppets -nukketeatteritaiteilijaverkoston toiminnanjohtajana aloittaa 3.4.2018 nykytaiteen tuottaja, FM Anni Sundbacka. Sundbacka on toiminut vapaana tuottajana nykyesityksen ja -teatterin parissa kotimaisissa ja kansainvälisissä projekteissa, sekä New Performance Turku Festivalin toiminnanjohtajana ja vastaavana tuottajana.

Aura of Puppetsin kevät jatkuu nousujohteisena, kun turkulainen nukketeatteri levittäytyy Helsinkiin ensi viikolla. Nykynukketeatterin minifestivaali Oh My Puppets! järjestetään 12.-14.4.2018 jo toista kertaa. Cirko – Uuden sirkuksen keskus täyttyy nukketeatterin monista muodoista, kun Aura of Puppets tuo helsinkiläisyleisön nähtäväksi tämän hetken kiinnostavimpia esityksiä.

”Festivaalin laadukas ohjelma osoittaa miten monipuolinen nykynukketeatterin tarjonta on sekä sisältöjen että yleisöjensä osalta”, Aura of Puppets -verkoston tuore toiminnanjohtaja Anni Sundbacka toteaa. ”Tavoitteena on erityisesti esitellä Turussa kiitellyn vastaanoton saaneita esityksiä ja nukketeatteritapauksia myös uusille, laajemmille yleisöille.”

Oh My Puppets! – nykynukketeatterin minifestivaali
12.-14.4.2018

Cirko – Uuden sirkuksen keskus, Suvilahti, Helsinki
Koko ohjelmisto ja aikataulu: www.auraofpuppets.com/ohmypuppets
Liput nyt myynnissä: https://www.tiketti.fi/Oh-My-Puppets-Cirko-Helsinki-lippuja/53195