Topelius Partasuu

Aikamme Marjalaiset

Värikäs ja musiikillinen pehmoleluseikkailu puhuttaa lapsia ja naurattaa kaiken ikäisiä!

Topelius Partasuu. Ei pikkupojilla ole partaa suussa. Mutta Tope onkin koirapäinen poika. Koirilla on parta vaikka olisivat tyttöjä.”

Topelius Partasuu on mukaansa tempaava kasvutarina. Kadonneen unirätin etsintä johtaa Koirapoika Topeliuksen elämänsä seikkailuun. Tarinan edetessä Topelius tutustuu lukuisiin hauskoihin hahmoihin! Esityksen teemana on rohkeus ja ystävyys.

Topelius Partasuu on turkulaisista nukketeatteritaiteilijoista koostuvan ryhmän, Aikamme Marjalaisten valmistama lastenesitys. Esitys on suunnattu 2-6-vuotiaille lapsille. Esityksen kesto on 20 minuuttia. Esityskieli on suomi. Esitys on tilattavissa niin pä iväkoteihin, kouluihin, tapahtumiin kuin yksityistilaisuuksiin.

 

Käsikirjoitus ja ohjaus: Hanne Lammi, Aati Sarva, Mira Taussi ja Maija Westerholm Esiintyjät: Hanne Lammi, Mira Taussi ja Maija Westerholm

Topelius Partasuu on suunniteltu helposti kuljetettavaksi esitykseksi. Kaikki tarpeistomme mahtuvat yhteen rinkkaan.
Tarvitsemme paikanpäältä vain:  noin 2×2 metrin esiintymistilan, pistorasian maksimissaan 10 metrin etäisyydellä ja kaksi normaalikokoista, selkänojallista tuolia (ei mielellään käsinojia)

Yhteydenotot ja tiedustelut:
mira_-@hotmail.com
+358405403476

Avainsanat: lapset päiväkoti
Ikäryhmät: 1+
Kielet: suomi
Kesto: 20 min