TIP-Fest

Ohjelma

TIP-Fest kuljettaa satumaisiin mielikuvitusmaailmoihin sekä esittelee kouraantuntuvaa todellisuutta. Näe turkulaisen nykynukketeatterin klassikot sekä tämän hetken tuoreimmat ja puhuttelivimmat esitykset.

Herkisty peukalonpään kokoisten miniatyyrinukkien edessä ja ihmettele valtavaa Yksisarvista. Oliko tuo Freud?!

TIP-Fest esittelee suomalaisen nykynukketeatterin monipuolisimman ohjelmiston. Tätä on nukketeatteri.

Tutustu koko ohjelmistoon täällä!

Havahdu! Herää! Koe!

Info

TIP-Fest järjestetään Manillan kulttuuritehtaalla (Itäinen Rantakatu 64) Aurajoen rannalla.

Taiteellinen työryhmä:
Roosa Halme, Anna Nekrassova, Outi Sippola

Tuottaja:
Jesper Dolgov, +358 50 337 4040, jesper(a)auraofpuppets.com

Viestintä:
Sanna Taskinen, +358 44 2010 007, sanna(a)auraofpuppets.com

TIP-Fest - tätä on nukketeatteri.

Aikataulu

Lataa festivaalin aikataulu tästä!

TEHDAS Teatterin aulaan avautuu festivaali lounge, jossa voi viettää aikaa esitysten välissä. Jokaisen illan päätteeksi kokoonnumme festivaali loungeen istumaan iltaa ja viikonloppuna klubeileimaan.

 

Liput

Liput festivaaleille myy Tiketti!

Lippuvaraukset teet lähettämällä meille viestiä osoitteeseen info(at)auraofpuppets.com.

 

Liput myynnissä nyt!

Uutiset

TIP-Fest ohjelmisto on julkistettu

Paperinen tohtori Freud, eläimellisiä kokovartalonaamiohahmoja, maalauksellisia pienoismaailmoja, esinemanipulaatiota, sielukkaita ja uteliaita sankareita, varjoteatteria, peukalonpään kokoisia vaeltajia, ristiinpukeutujia ja mystisiä tarinoita –  tätä kaikkea ja paljon muutakin nähdään tänä vuonna kahdeksannen kerran järjestettävässä Nukketeatterijuhla TIP-Festissä 15.-19.11.2017.

TIP-Fest 2017 on kohtaamispaikka, jossa saa antautua täysillä nukketeatterin saloihin sekä syventyä pohtimaan aikaamme. TIP-Fest kuljettaa satumaisiin mielikuvitusmaailmoihin ja esittelee kouriintuntuvaa todellisuutta. Festivaali tarjoaa näkemyksiä arkisiin kysymyksiin: Miltä näyttää maailma, kun sitä katsoo kapaloituna kehdosta tai kotoaan pakenevan silmin? Onko transihmisten oikeudet edelleenkin samat kuin keskiajalla? Mitä arka hyönteinen voi meille ihmisille opettaa? Festivaaliohjelmisto sukeltaa syvälle mielikuvituksen saloihin tarjoillen roppakaupalla myös toista ääripäätä; todellisuutta, joka on pala historiaamme, tätä päivää ja miljoonien ihmisten elämää.

Nukketeatterijuhla TIP-Fest esittelee Suomen monipuolisimman nykynukketeatterikattauksen. Festivaaliaamuisin esityksiä on erityisesti koko perheelle ja iltaohjelmistossa nähdään esityksiä nuorille ja aikuisille. Lisäksi festivaaliohjelmassa on työpajoja ja muita oheistapahtumia.

Havahdu!
Herää!
Koe!

Tätä on nukketeatteri.
TIP-Fest järjestetään Manillan kulttuuritehtaalla 15.-19.11.2017
Tutustu koko ohjelmistoon tästä

TIP-Festin lipunmyynti on nyt auki!

Nukketeatterijuhla TIP-Festin ohjelmisto sai lisäyksiä lipunmyynnin auetessa keskiviikkona 22.6. Lisäyksinä ohjelmistoon tulivat kutkuttavan hyytävä Rajala, Käppi, Räikkä kokoonpanon Räähkän luku sekä Pia Kaleniuksen ohjaama kaunis ja erittäin visuaalinen ja koskettava nukketeatterisatu aikuisille Vanhan vuoden viimeinen päivä.

Aikaisin liikkeellä oleville on tarjolla tänä vuonna early bird sarjalippuja. Sarjalipuilla voi ostaa pääsylipun kolmeen aikuisten esitykseen erityiseen hintaan.

Ohjelmisto saa kokonaisen muotonsa syyskuussa, jolloin loput esitykset tulevat myös myyntiin.
Lippuja voi ostaa Tiketistä.

Uutisarkisto