TIP-Fest 2017

Ohjelma

TIP-Fest 2017 –Finnish Puppetry Showcase

Aura of Puppetsin ensimmäinen nykynukketeatterin kansainvälinen Showcase -tapahtuma Turussa marraskuussa 2017. TIP-Fest 2017 – Finnish Puppetry Showcase esittelee suomalaisia nukketeatterin tekijöitä ja kokoaa yhteen kotimaisia ja ulkomaisia esittävien taiteiden toimijoita kokemaan, tutkimaan ja nauttimaan suomalaisesta nykynukketeatterista.

Pysy kuulolla! Ohjelmaan tulee lisäyksiä kevään ja syksyn aikana

Katso ohjelma

TIP-Fest 2017 – Finnish Puppetry Showcasen ohjelmistojulkaisuja lisää syyskuussa!

Info

TIP-Fest järjestetään Manillan kulttuuritehtaalla (Itäinen Rantakatu 64) Aurajoen rannalla.

Taiteellinen työryhmä:
Roosa Halme, Anna Nekrassova, Outi Sippola

Tuottaja:
Jesper Dolgov, +358 50 337 4040, jesper(a)auraofpuppets.com

Viestintä:
Sanna Taskinen, +358 44 2010 007, sanna(a)auraofpuppets.com

Tervetuloa nukketeatterin paratiisiin!

Liput

Liput Tiketistä.

Loppu ohjelmisto julkistetaan syyskuun aikana

Uutiset

TIP-Festin lipunmyynti on nyt auki!

Nukketeatterijuhla TIP-Festin ohjelmisto sai lisäyksiä lipunmyynnin auetessa keskiviikkona 22.6. Lisäyksinä ohjelmistoon tulivat kutkuttavan hyytävä Rajala, Käppi, Räikkä kokoonpanon Räähkän luku sekä Pia Kaleniuksen ohjaama kaunis ja erittäin visuaalinen ja koskettava nukketeatterisatu aikuisille Vanhan vuoden viimeinen päivä.

Aikaisin liikkeellä oleville on tarjolla tänä vuonna early bird sarjalippuja. Sarjalipuilla voi ostaa pääsylipun kolmeen aikuisten esitykseen erityiseen hintaan.

Ohjelmisto saa kokonaisen muotonsa syyskuussa, jolloin loput esitykset tulevat myös myyntiin.
Lippuja voi ostaa Tiketistä.

TIP-Festin ensimmäiset esiintyjät julkistettu

Nukketeatterijuhla TIP-Fest 2017 -Finnish Puppetry Showcase tarjoaa kattavan valikoiman suomalaista nukketeatteria. Tänä vuonna järjestettävä festivaali on katselmus nykynukketeatterin tilaan Suomessa. Turussa ensimmäistä kertaa järjestettävä kansainvälisen nukketeatterin showcase tapahtuma kokoaa niin suomalaisia kuin kansainvälisiä esittävän taiteen toimijoita yhteen tutkimaan, kokemaan ja katsomaan suomalaisten nykynukketeatterin huippujen esityksiä.

Ohjelmistosta löytyy muun muassa kauan kaivattu, odotettu ja rakastettu Merja Pöyhösen ohjaama John – Eleanor esitys, jonka paluuta lavalle on odotettu jo tovi. Festivaaliohjelmistosta, löytyy esityksiä niin aikuisille että perheen pienimmille.

Festivaalia vietetään 15.-19.11.2017. Lisää ohjelmajulkistuksia luvassa toukokuun puolella.

Festivaaliohjelmaan tästä.

Uutisarkisto