You are currently viewing Haemme viestintäkoordinaattoria

Haemme viestintäkoordinaattoria

  • Artikkelin kategoria:Ajankohtaista

Sinustako viestintäkoordinaattori vapaan nukketeatterikentän suurimmalle toimijalle?

Aura of Puppets on kasvava ja kehittyvä nukketeatterin ammattilaisten verkosto, jonka viestintää suunnittelemaan ja toteuttamaan etsitään sopivaa henkilöä marraskuun 2024 puolivälistä alkaen. Osa-aikaisen viestintäkoordinaattorin pääasiallisena tehtävänä on vastata Aura of Puppetsin ulospäin suuntautuvasta viestinnästä. Viestintäkoordinaattori on osa yhdistyksen viisihenkistä tuottajatiimiä, ja hän osallistuu panoksellaan myös verkoston kehittämiseen.

Aura of Puppets on uraauurtava ja palkittu nukketeatterin ammattilaisista koostuva yhteistyöverkosto, jonka toiminnan ytimessä on nykynukketeatteri. Verkostoon kuuluu tällä hetkellä 76 vapaan kentän nukketeatteriammattilaista ympäri Suomen. Suuri osa jäsenistä ja verkoston toimipiste, Puppet Studio, sijaitsee Turussa. Yhdistys edistää nukketeatterialalla toimivien jäsentensä taiteellista toimintaa ja työskentelymahdollisuuksia sekä parantaa taiteenalan yleisiä toimintaedellytyksiä.

Yli kymmenvuotiaan verkostomme toiminnan ohjenuorina ovat joustavuus ja reagointikyky. Olemme vastuullinen työnantaja sekä kestävän työskentelyn puolestapuhuja. Työskentelemme vapaan kentän taiteilijoiden tarpeita kuunnellen nyt ja tulevaisuudessa.

Haussa osa-aikainen viestintäkoordinaattori

Viestintäkoordinaattorin keskeiset työtehtävät:

  • Aura of Puppetsin somekanavien ja nettisivujen ylläpito 
  • Viestintä sidosryhmille (mm. uutiskirjeet)
  • Painotuotteiden, kuten esitteiden ja julisteiden suunnittelu ja koordinointi
  • Taiteilijajäsenten tulevista esityksistä tai muusta taiteellisesta toiminnasta tiedottaminen (sisältäen tiedon ja materiaalin keruun taiteilijoilta ja työryhmiltä)
  • Verkoston somemarkkinoinnin koordinointi 
  • Viestintäneuvonnan antaminen verkoston taiteilijajäsenille

Mitä toivomme sinulta

Edellytämme hakijalta monipuolista viestinnän alan työkokemusta, kulttuurin vapaan kentän tuntemusta sekä tuotannollista otetta työskentelyyn. Työn hyvä hoitaminen vaatii hyvää suomen kielen ja englannin kielen taitoa, muun kielitaidon katsomme eduksi. WordPress-osaaminen on olennaista toimenkuvan hoitamisessa. Viestintäkoordinaattorin työ vaatii omatoimisuutta sekä hyviä sosiaalisia taitoja.

Eduksi katsomme graafisen osaamisen sekä av-taidot. Nukketeatterin tuntemus taiteenlajina ei ole välttämätöntä; työ tulee opettamaan sen ajan kanssa.

Mitä tarjoamme

  • Mielenkiintoinen ja monipuolinen työnkuva, jonka sisältöihin ja organisointiin pääset myös itse vahvasti vaikuttamaan
  • Työpaikkana yksi Suomen kiinnostavimmista taideorganisaatioista; alati kehittyvä, moniääninen ja kunnianhimoinen verkostomme
  • Työpiste viihtyisässä kulttuuritehdas Manillassa Turussa, työtä on mahdollista tehdä osin etänä
  • Työaika on 30% (keskimäärin 11,5h /viikko).

Työsuhde solmitaan ensin määräaikaisena vuoden 2025 loppuun (aloitus on sovittavissa tilanteesi mukaan, työ alkaa perehdytysjaksolla ja se sisältää 3 kk koeajan). Määräajan jälkeen myös jatko on mahdollinen. Määräaikaisuuden syy on uuden toiminta-avustuskauden alkaminen vuodesta 2026 alkaen. Työsopimus voidaan uusia rahoituksen varmistuttua. Hankkeiden myötä työtehtävää voi tulevaisuudessa olla mahdollista kasvattaa. 

Palkkaus pohjautuu Taku ry:n suosituksiin tuottajan kk-palkasta ollen 859,60 €. Palkka tarkistetaan vuosittain alan suositusten mukaisesti.

Työn aloitus 15.11.2024 tai sopimuksen mukaan.

Hakeminen

Lähetä CV ja hakemus PDF-muodossa 24.10.2024 klo 16.00 mennessä. toiminnanjohtaja Timo Väntsille osoitteeseen timo@auraofpuppets.com

Pyrimme pitämään haastattelut Turussa viikolla 44.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse nykyiseltä viestintäkoordinaattorilta Taru Tuomistolta taru@auraofpuppets.com, 044 7340225. Puhelimitse asiasta voi tiedustella:
ti 15.10. klo 12–14
to 17.10. klo 12–14
ma 21.10. klo 14–16

Lisätietoja voi kysellä myös:
Toiminnanjohtaja Timo Väntsi
Puh 044 7340247 tai timo@auraofpuppets.com