Turku International Puppetry Festivalin ilme vuodelle 2021

Saavutettavuus

ESITYSTEN KIELET:

Suurin osa esityksistä on suomeksi, mutta montaa niistä voi seurata myös ilman suomen kielen taitoa. Esitystietojen yhteydessä on aina ilmoitettu esityksessä käytetyt kielet.

Keskustelut:
Elinan kanssa yksillä: kielet suomi ja englanti

ESTEETTÖMYYS:

Kaikki ovat esitystilat ovat esteettömiä, tarkemmat tiedot esityskohtaisesti alla.

Manillassa kaikki wc-tilat ovat sukupuolineutraaleja ja jokaisen esitystilan yhteydestä löytyy esteetön wc.

TEHDAS Teatteriin (teatterin sali ja Vintti) pääsee pyörätuolilla sisäpihan asfaltoitua luiskaa pitkin. Pihaan voi parkkeerata liikkumisesteisen pysäköintitunnuksella varustetulla ajoneuvolla.

Pyörätuolilippu Holvista: ostaessasi lippuja Holvin verkkokaupasta mainitsethan lisätietoja -kentässä kyseessä olevan pyörätuolilipun, jotta osaamme varata tarpeeksi tilaa katsomoon. Avustajat pääsevät avustettavan kanssa maksutta esityksiin. Lisätietoja TEHDAS Teatterin esteettömyydestä: ma-pe klo 10-15 joko puhelimitse 050 412 2344 tai osoitteesta .

Vanhalle Viinatehtaalle pääsee pyörätuolilla, eikä pyörätuolilippua tarvitse varata erikseen. Lisätietoja Viinatehtaan esteettömyydestä: kari.salovaara(at)manillantehdas.fi, puh. (02) 235 8969, arkisin klo: 08-16.
iikkumisesteisen pysäköintitunnuksella varustetulla ajoneuvolla

Turun Kaupunginteatteri /Sopukka
Kaikkiin Turun Kaupunginteatterin tiloihin on esteetön pääsy. Jokaiseen esitykseen on saatavilla rajoitettu määrä pyörätuolipaikkoja. Katso estettömyystiedot Kaupuginteatterin sivuilta.

Lisätietoja antaa: TIP-Festin vastaava tuottaja Lotta Valtanen: / 041 486 1222