Turku International Puppetry Festivalin ilme vuodelle 2021

Saavutettavuus

KORONATURVALLISUUS

Saapuminen ja yleiset ohjeet
Suosittelemme kasvomaskin käyttöä TIP-Festeillä. Mikäli sinulla ei ole omaa maskia, kertakäyttöisiä kasvomaskeja on maksutta saatavilla Manillan tiloissa. Henkilökuntamme käyttää kasvomaskeja tai visiirejä asiakaspalvelutyössä.

Pidä turvavälit (1-2m) muihin saapuessasi ja koko vierailun ajan.

Avaamme ovet teatterikatsomoon n. 10 min ennen esitystä jonojen välttämiseksi. Aulatiloihin pääsee tuntia ennen esitysten alkua.

Emme käytä tapahtumassamme koronapassia, sillä teatterien yleisökapasiteettiin ei tällä hetkellä kohdistu rajoituksia. Perjantain festivaaliklubin anniskelu loppuu klo 00:00, voimassa olevie ravintolarajoitusten mukaisesti. Klubillakaan ei ole käytössä koronapassia.

Lipunmyynti
Osta pääsylippu mieluusti ennakkoon Holvista tai varaamalla se festivaalin lipunmyynnistä sähköpostitse: info@auraofpuppets.com

Tulethan esityksiin vain terveenä. Mikäli sairastut, ota yhteyttä etukäteen, viimeistään esityspäivänä klo 12:00 mennessä info@auraofpuppets.com. Palautamme sairastapauksessa esityksen lipun hinnan kokonaisuudessaan asiasta etukäteen ilmoittaneille.

Suosimme lipunmyynnissä korttimaksua.

ESITYSTEN KIELET:

Suurin osa esityksistä on suomeksi, mutta montaa niistä voi seurata myös ilman suomen kielen taitoa. Osa esityksistä on kokonaan sanattomia. Esitystietojen yhteydessä on aina ilmoitettu esityksessä käytetyt kielet.

Keskustelut:
Elinan kanssa yksillä: kielet suomi ja englanti

UNIMAn Puhetta nukeista -keskustelu to 4.11. klo 18:00 Zoomissa. Kieli: suomi. 

ESTEETTÖMYYS:

Kaikki ovat esitystilat ovat esteettömiä, tarkemmat tiedot tilakohtaisesti alla.

Manillassa (Itäinen Rantakatu 64) kaikki wc-tilat ovat sukupuolineutraaleja ja jokaisen esitystilan (Tehdas Teatteri, Vanha Viinatehdas ja Dana-sali) yhteydestä löytyy esteetön wc.

Manillan sisäpihalle voi parkkeerata maksutta liikkumisesteisen pysäköintitunnuksella varustetulla ajoneuvolla. 

TEHDAS Teatteriin (teatterin sali ja Vintti) pääsee pyörätuolilla sisäpihan asfaltoitua luiskaa pitkin. 
Huomioitavaa: piha sijaitsee rinteessä ja on melko jyrkkä.

Vanhalle Viinatehtaalle ja sen yhteydessä sijaitsevaan Dana-saliin pääsee pyörätuolilla, eikä pyörätuolilippua tarvitse varata erikseen. Lisätietoja Viinatehtaan esteettömyydestä: kari.salovaara(at)manillantehdas.fi, puh. (02) 235 8969, arkisin klo: 08-16.

Turun Kaupunginteatteri / Sopukka
Kaikkiin Turun Kaupunginteatterin tiloihin on esteetön pääsy. Jokaiseen esitykseen on saatavilla rajoitettu määrä pyörätuolipaikkoja. Katso estettömyystiedot Kaupuginteatterin sivuilta.

Halisten Huudi (Gregorius IX:n tie 8, Turku). Halisfestiin pääsee bussilla numero 55, 55A ja 56. Autopaikkoja on kaupan pihassa.

Ulkona Huudin pihassa pystyy liikkumaan esteettömästi pyörätuolilla, lastenrattailla ja rollaattorilla. Huudiin pääsee sisään liuskaa pitkin. 

Huudissa on esteetön wc.  


Lisätietoja esteettömyydestä antaa
: TIP-Festin vastaava tuottaja Lotta Valtanen: lotta@auraofpuppets.com / 041 486 1222