Aura of Puppets järjestää tapahtumia eri yhteistyötahojen kanssa.

Oh My Puppets! – Nykynukketeatterin minifestivaali

Vuosittain Helsingin Suvilahdessa, Cirkossa järjestetty Oh My Puppets! Minifestivaalin tavoitteena on tuoda nykynukketeatteria laajemmin esille pääkaupungissa, luoda Aura of Puppetsin jäsenille työllistymismahdollisuuksia sekä pidentää teosten elinkaaria. Festivaalia on
järjestetty vuodesta 2017 asti, pandemian vuoksi tapahtuma siirtyi verkkoon 2020 ja 2021. Vuonna 2024 festivaali on tauolla ja Cirkon ja Aura of Puppetsin yhteistyö keskittyy kevään 2024 aikana residenssiin.


Seminaarinmäen nukketeatterifestivaali


Vuonna 2023 ensi kertaa järjestetty Seminaarinmäen nukketeatterifestivaali tuo Jyväskylään vuosittain käsin poimittuja nykynukketeatterin helmiä. Helmikuisen festivaalin kuraattorina ja järjestäjänä toimii Jyväskylässä asuva nukketeatteritaiteilija Elina Lajunen ja Aura of Puppets toimii tapahtuman, yhteistyötahona.


Nukketeatterin keväthumaus

Keväthumaus Rauhan puolesta on Turun Manillassa järjestettävä keväinen hyväntekeväisyystapahtuma koko perheelle. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Tehdas Teatterin, nukketeatteriverkosto Aura of Puppetsin, Pro Manilla Säätiön ja turkulaisten taiteilijoiden kanssa. Tapahtuman tavoitteena on luoda iloinen, turvallinen ja monin tavoin ravitseva kohtauspaikka niin paikallisille kuin Turkuun turvaan tulleille perheille.

Vuonna 2024 Nukketeatterin keväthumaus järjestetään la 19.5.


Turku International Puppetry Festival


Vuodesta 2010 asti Turussa yhtäjaksoisesti järjestetty TIP‐Fest on Aura of Puppetsin merkittävin yksittäinen tapahtumaponnistus ja suurelle yleisölle näkyvin toiminnan muoto. Lue lisää TIP-Festistä täälltä.