You are currently viewing Keväthumaus -minifestivaali 28.5.2023 Manillassa

Keväthumaus -minifestivaali 28.5.2023 Manillassa

Keväthumaus 2023 Rauhan puolesta on Turun Manillassa järjestettävä keväinen hyväntekeväisyystapahtuma koko perheelle, sunnuntaina 28.5. klo 14-17. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Tehdas Teatterin, nukketeatteriverkosto Aura of Puppetsin, Pro Manilla Säätiön ja turkulaisten taiteilijoiden kanssa. Tapahtuman tavoitteena on luoda iloinen, turvallinen ja monin tavoin ravitseva kohtauspaikka niin paikallisille kuin Turkuun turvaan tulleille perheille.

Keväthumaus on taidelajit ylittävä, solidaarinen, yhteisöllinen ja helposti saavutettava koko perheen tapahtuma, jonka kaikkiin esityksiin, työpajoihin ja tarjoiluihin on yleisöllä vapaa pääsy. Tämän vuoden tapahtumassa kerätään rahaa Pelastakaa lapset järjestön kautta hädänalaisille lapsille. Yleisöllä on mahdollisuus lahjoittaa yhteiseen keräykseen mobilepayn tai keräyslippaiden kautta.

Ohjelmistossa on nukketeatteria, teatteria, katuteatteria, kasvomaalausta ja työpajoja: muun muassa Timo Väntsin ja Kari Mäkirannan viime Keväthumauksessakin riemastuttanut Viisas Matti, Teatteri Tuomikon Suru puserossa, Tehdas Teatterin Hattujahti-esityksestä tutun kanan lennokas linnunlaulukaraoke, Aura of Puppetsin Varpunen ja Gorillapoliisit sekä Elviira Davidowin naamiotyöpaja.

Aikataulu

klo 14 Vohvelikahvila aukeaa 

klo 14 Varpunen (Aura of Puppets)

14.15-15.30 Elviiran Davidowin naamiotyöpaja

14.30 Viisas Matti (Timo Väntsi ja Kari Mäkiranta)

14.45 Jänönautti (Teatteri Tuomikko) on Terhi Tuomikon vänkä katuteatterihahmo

15-15.30 Linnunlaulukaraoke (Nanna Mäkinen ja Tehdas Teatteri) Tehtaan Hattujahti -esityksestä tuttu Kana laulattaa lapsia linnunlaulukaraokessa. Titityy!!

klo 16 Suru puserossa (Teatteri Tuomikko)

16.15, Gorillapoliisit (Kuuma Ankanpoikanen)

klo 17 KIITOS!

Teatteri Tuomikko: Suru puserossa

Tapahtumainfo

Liput: Lippuja esityksiin voi varata tapahtumassa paikan päällä klo 14 alkaen. Suurimpaan osaan ohjelmasta ei lippuvarausta tarvita. Tapahtuma on maksuton ja toteutetaan talkoovoimin.

Tapahtumapaikka: Manillan kulttuuritehdas, sisäpiha. Itäinen Rantakatu 64, Turku.

Järjestäjät: Keväthumaus rauhan puolesta on lähtenyt liikkeelle taiteilijoista, halusta auttaa, tuoda rauhaa ja iloa. Tapahtumassa ovat mukana Tehdas Teatteri, Aura of Puppets, Turun Sanataideyhdistys sekä iso joukko taiteilijoita.

Saavutettavuus:
Kaikki ovat esitystilat ovat esteettömiä, tarkemmat tiedot tilakohtaisesti alla.

Manillassa (Itäinen Rantakatu 64) kaikki wc-tilat ovat sukupuolineutraaleja ja jokaisen esitystilan yhteydestä löytyy esteetön wc.

Manillan sisäpihalle ei voi tapahtuman aikana parkkeerata. Lähimmät parkkipaikat löytyvät Manillan läheisyydestä Itäiseltä Rantakadulta.

TEHDAS Teatteriin saapuminen onnistuu pyörätuolilla sisäpihan asfaltoitua luiskaa pitkin. 
Huomioitavaa: asfaltoitu piha sijaitsee rinteessä ja on melko jyrkkä.

Manillan Vanhalle Viinatehtaalle pääsee pyörätuolilla. Tiloissa on esteetön WC.

Viinatehtaalle pääsee heti Manillan sisäpihalle tullessa ja esitystilaan kuljetaan loivaa luiskaa pitkin. Lisätietoja Viinatehtaan esteettömyydestä: kari.salovaara(at)manillantehdas.fi, puh. (02) 235 8969, arkisin klo: 08–16.

Kuuma Ankanpoikanen: Gorillapoliisit