NEITO ROSITAN HIMOT (2012)

Nukkehupailu Federico García Lorcan hengessä

Nuori Neito Rosita ehtii tuskin riutua rakkauden kaipuussaan, kun jo tulee temmatuksi viettelysten pyörteeseen. Amorin kaaren alta sisään karauttavat köyhä taiteilija Cocoliche, machomies Currito ja vanha, mutta rikas Herra Pamppu. Kilpakosijat eivät tahdo sietää toisiaan, vaan himoitsevat kaunista Rositaa omakseen. Kun vielä Rositan kiivas äitikin hyppää mukaan tähän bouillabaisseen on meno kiihkeä ja kuuma kuin katalaanin veri! Kuka loppujen lopuksi pääsee Rositan helmoihin, kuka petiin ja kuka sydämeen?

Neito Rositan himot tarjoaa riemukkaan absurdeja mutta oi! niin tosia juonenkäänteitä, tarttuvia melodioita, polttavia tunteita, ja nukketeatteritunnelmaa menneestä maailmasta vauhdikkaassa vartin paketissa!

Setti pohjautuu katkelmiin esityksestä Herra Pampun himot (Federico García Lorcan traagillinen komedia, erityisesti nukketeatterille v.1922 kirjoitettu iloittelu), joka sai ensi-iltansa TEHDAS teatterissa marraskuussa 2012, ohjaus Timo Väntsi.

Lavalla nähdään kolme nukettaja-näyttelijää Jouni JärvenpääPia Kalenius ja Merja Pöyhönen, muusikko Kari Mäkiranta ja nukketekniikkana muppetshowstatutut, puhuvat ja laulavat mouthpuppet-nuket. Grande finalena Keltapukuisen tytön ja hidalgon hillitön flamenconumero, OLÉ!

Ikäryhmät: 12+
Kielet: suomi
Kesto: 15-20 min