Elviira Davidow: Kummalan perheen tarinoita maailmalta

Musiikintäyteinen varjoteatteriesitys neljän tarinan matkasta maailmalle. Esityksessä puhutaan painavistakin aiheista: empatiasta, myötätunnosta, luonnonsuojelusta ja köyhyydestä. Teemat avautuvat katsojille varjoteatterin taikavoiman avulla; lumoavan kauniilla kuvilla ja värikkäiden nukkejen rytmisellä huumorilla. 

Peiliniityn perhe on nimennyt itse itsensä Kummaloiksi, sillä he pitävät itseään niin kummallisina: perheessä on kuusi lasta, jotka ovat kaikki ihan eri maista ja kulttuureista sekä kaksi äitiä, jotka ovat matkustelleet ympäri maailmaa keräämässä tarinoita.

Koko perhe rakastaa sirkusta. Jopa niin paljon että kun he kokoontuvat yhteen jouluna, juhannuksena taikka pääsiäisenä ja usein kiipeävät toistensa päälle, kaikissa kummissa asennoissa, muodostaen valtavia ihmispyramideja! Ja aina kun Kummalat ovat yhdessä, alkaa hurja tarinointi, koska jokainen on tuonut mukanaan uuden tarinan maailmalta. 

Varjoteatterin mystinen kauneus ja rytminen huumori tempaavat mukaansa sekä perheen pienimmät että varttuneemman yleisön.

Konsepti ja lavalla: Elviira Davidow

Kesto noin 35 min 

Ikäsuositus: 4–12-vuotiaat

Esityksen jälkeen on mahdollista pitää varjoteatterityöpaja.
Tiedustelut: sanna(at)auraofpuppets.com