TEHDAS Teatterin Virtuaalinäyttämö: ERITTÄIN HYVÄ YSTÄVÄNI PARONI VON MÜNCHHAUSEN

Striimi katsottavissa 21.1.2021 asti I

Timo Väntsin ja Kari Mäkirannan hillittömän hauska, riipaiseva ja absurdin yltäkylläinen nukketeatterishow kuuluisasta liioittelijasta ja tarinaniskijästä, Paroni von Münchhausenista!

Yleisö kutsutaan juopumaan jutuista, jotka ovat naurattaneet ihmisiä jo 300 vuoden ajan! Paroni von Münchhausenin vanha ystävä aikoo antaa rakkaalle paronilleen mahdollisuuden todistaa tarinansa todeksi. Itseriittoisen herran matkassa alkaa tapahtumasarja, joka on totta – ainakin Paronin mielestä.

Itseriittoinen herra von Münchhausen haluaa vakuuttaa kuulijansa vielä kerran siitä, että hänen uskomattomat seikkailunsa ovat totta. Muuntuvia rooleja sekä ihmishahmoina että nukkeina kieputtaa nukketeatteritaiteilija Timo Väntsi. Muusikko Kari Mäkiranta komppaa käänteitä pölyisen salongin perukoille unohtuneena kanttorina. Sopii kaikille hulluista tarinoista ja absurdista huumorista pitäville.Erittäin hyvä ystäväni paroni von Münchhausen sai ensi-iltansa TEHDAS Teatterissa Turussa syyskuussa 2016.

”Tuloksena on erinomaisen viihdyttävä nukketeatterishow. Ja kuten parhaisiin komedioihin kuuluu, mukana on myös ripaus haikeutta.”   Irmeli Haapanen (Turun Sanomat)

TYÖRYHMÄ:
Käsikirjoitus, nuket ja esiintyjä: Timo Väntsi
Musiikin sävellys, esiintyjä: Kari Mäkiranta
Valosuunnittelu: Jarkko Forsman
Pukusuunnittelu: Sari Stenlund
Graafinen suunnittelu: Wille Heino
Tuotanto: TEHDAS Teatteri

TULEVAT ESITYKSET:

Esitys sai ensi-iltansa Tehdas Teatterissa syyskuussa 2016 ja on siitä saakka kiertänyt eri puolilla maata. Rakastettu esitys live stream-taltiointiin 11.12.2020 ja on nyt myynnissä ja katsottavissa 21.01.2021 asti.

Striimiliput: 10€ perushinta / 15€ kannatushinta / 20€ ”Tuen vapaata taidetta”-hinta Tiketistä
Kaikki taltioinneista kertyneet myyntitulot ohjataan suoraan taiteelliselle työryhmälle.

Kuvaus ja leikkaus: Jussi Virkkumaa / Äänitys ja miksaus: Heikki Järvi
Yhteisetyössä: Aura of Puppets

Lisätiedot: TEHDAS Teatterin Pieni tehtaanmyymälä