KO-KOO-MO: Palikkateatteri

10.2.2023 Jyväskylä I

Sanaton Palikkateatteri kutsuu katsojan mielenjuoksuun halki erilaisten maisemien ja tunnelmien. Eri puulajeista veistetyt palikat johdattavat musiikin ja äänimaailman kanssa yleisön seikkailulle rakennelmien maailmaan. Anna mielikuvituksen herätä ja näe palikoissa vaikka polkupyörä, pöllö tai oma itsesi! 

Palikkateatterissa abstraktit puiset palikat heräävät henkiin nukettajan, musiikin ja äänimaailman tukemina ja johdattavat katsojat erilaisiin maailmoihin. Palikkateatteri on nukketeatteritaiteilija Roosa Halmeen kehittämä visuaalisen teatterin muoto, jonka pääosassa esiintyvät kuvataiteilija Kai Ruohosen suunnittelemat, eri puulajeista veistetyt palikat.

Toteutus: Roosa Halme
Tuotanto: Annukka Ketola, KO-KOO-MO

Kuva: Jussi Virkkumaa

Palikkateatteri sopii mainiosti ensimmäiseksi teatterikokemukseksi! Esityksen jälkeen katsojilla on myös mahdollisuus sukeltaa palikoiden maailmaan työpajassa.

Ikäsuositus: 3 +
Kieli: sanaton
Kesto: n. 30 min

Esitykset

pe 10.2.2023 klo 10:00 Huhtasuon kirjasto, Nevakatu 1, Jyväskylä

pe 10.2.2023 klo 17:30 Pääkirjasto,  Satuhuone Peukaloinen, Vapaudenkatu 39–41, Jyväskylä

Maksuttomat esitykset ovat osa Seminaarinmäen nukketeatterifestivaalia
 yhteistyössä Jyväskylän kaupunginkirjaston kanssa

Erimuotoiset palikat pörräsivät helikoptereina, tanssivat ihmisinä, jyrisivät moottoripyörinä ja uhmasivat painovoimaa erilaisina rakennelmina. Palikkateatterissa leikki kasvoi kohti taikuutta. Esitystä seurasivat herkeämättä kaikenikäiset pikkulapsista senioreihin.

Sini Kuvaja / Satakunnan Kansa