You are currently viewing TIP-Fest etsii tuotantoharjoittelijoita
Kuva vuoden 2019 festivaalin näyttelystä. Kuvaaja Jussi Virkkumaa

TIP-Fest etsii tuotantoharjoittelijoita

  • Artikkelin kategoria:Ajankohtaista

Turku International Puppetry Festival TIP-Fest etsii riveihinsä kahta tuotannon harjoittelijaa. TIP-Fest on vuosittain marraskuussa järjestettävä visuaalisen teatterin ja nukketeatterin festivaali, jonka järjestäjänä toimii nukketeatteriverkosto Aura of Puppets.  Tuotannon harjoittelijat pääsevät tutustumaan maailman mahtavimpaan taidemuotoon, nukketeatteriin sekä taidefestivaalin organisaatioon ja tuotantoon lähietäisyydeltä. TIP-Fest järjestetään* 4.-8.11.2020 Turussa.

Haussa vapaaehtois- ja myyntikoordinaattori
Etsimme riveihimme vapaaehtoiskoordinaattoria sekä myyntikoordinaattoria (erityisesti lipunmyynnin koordinointi).  Harjoittelijoiden kokonaisuudet katsotaan osaamisen ja kiinnostusten pohjalta. Harjoittelujen kestot ja aloitusajankohta on sovittavissa. Kuitenkin toivomme harjoittelijoiden olevan käytettävissä osa-aikaisesti 1.9.-14.11. välisenä aikana, painottaen lokakuun ja marraskuun alun aikaa. Toivomme, että harjoittelijat pystyvät opinnollistamaan harjoittelun, koska harjoittelu on palkatonta.

Molemmat harjoittelijat saavat itselleen oman kokonaisuuden. Kokonaisuuden suunnittelu ja toteutus tehdään yhdessä festivaalin tuotantotiimin ja harjoittelun ohjaajan kanssa. Kokonaisuudet sopivat esimerkiksi 10 opintopisteen kokoiseksi palikaksi kulttuurituotannon opiskelijoille.

Hakuaikaa jatkettu 30.6.2020 saakka
Lähetä vapaamuotoinen ytimekäs hakemus sekä ansioluettelosi otsikolla “TIP-Fest intern 2020” osoitteeseen sanna(a)auraofpuppets.com 30.6.2020 mennessä.  Mainitsethan, jos sinulla on selvä kiinnostus toiseen tehtävistä. Haastattelut pyritään aloittamaan jo haun aikana.

Lisätietoa festivaalista ja harjoittelijoiden tehtävistä: Sanna Soni/ +358442010007 sanna(a)auraofpuppets.com

*Seuraamme jatkuvasti pandemiatilanteesta johtuvia viranomaisten ohjeistuksia ja päätöksiä ja etenemme niiden mukaan. Tällä hetkellä tuotanto jatkuu ajatuksella: festivaali järjestetään, sen muoto ja sisältö saattavat muuttua matkan varrella.