You are currently viewing Anna Nekrassova: Ennen Peukalo-Liisaa

Anna Nekrassova: Ennen Peukalo-Liisaa

3. & 4.11. TEHDAS Teatteri I

Aavikkoni on täynnä kuivuneita arokieriöitä, ei yhtäkään kukkaa, ei yhtäkään sadepisaraa.. Pelkoni ryömii kuivuneen maan alta, halaa minua tiukemmin ja kuiskaa: – Entä jos ei tämäkään siemen tuota tulosta?

Ennen Peukalo-Liisaa on arkinen satu aikuisille. Satu ihmisen omasta kamppailusta, pelosta, hedelmättömyydestä, haasteista ja haaveista: laululla, rytmeillä sekä nukke- ja esineteatterilla höystettynä.

Se on Anna Nekrassovan ensimmäinen sooloteos, joka perustuu hetkeen ennen H. C. Andersenin satua ”Peukalo-Liisa”. Hetkeen, jossa pääsemme kurkistamaan tarkemmin sadussa ohimennen mainitun äidin tarinaan.

Ennen Peukalo-Liisaa -nukketeatteriesitys saa ensi-iltansa Turku International Puppetry Festivaalien avajaispäivänä. Nekrassova toimii esityksen käsikirjoittajana, ohjaajana sekä esiintyjänä. Esityksen työryhmä muodostuu teatterin huippuammattilaisista ja monipuolisista tekijöistä: Esityksen visuaalisuudesta ja nukenrakennuksesta vastaa Laura Hallantie, äänisuunnittelijana ja säveltäjänä toimii Antti-Juhani Manninen, valosuunnittelusta vastaa Irene Lehtonen sekä rytmien suunnitteluapuna Akseli Nivala.

Esitykset: ke 3.11. klo 20:00 ensi-ilta, to 4.11. klo 19:00 TEHDAS Teatterissa 
Kesto: 45 min
Kieli: sanaton
Ikäsuositus: 15+
Liput 20/ 25€: Holvista
Kuva: Jesper Dolgov
Kuva: Jesper Dolgov