fbpx

Nukketeatteri Reaktori: UNIPUU (FI)

Unipuu – paperiteatteriesitys vauvoille

Tämä kekseliäs esitys on suunnattu perheen pienimmille ja on parhaimmillaan kun se katsotaan oman vanhemman tai huoltajan kanssa. Unenomaiset hahmot ja muodonmuutokset saavat myös vanhempien mielikuvituksen liikkeelle. Mitä kaikkea syntyykään valkoisesta paperista! Esityksessä ei käytetä puhuttua kieltä, joten se soveltuu vaikka englannin-, saksan- tai kiinankielisille.

Aapo Repo valmistui Turun taideakatemian nukketeatterilinjalta 2007. Repon sydäntä lähellä on erityisesti fyysinen teatteri, tanssi, musiikki sekä sen soittaminen ja laulaminen. Hän tekee myös itse musiikkia – muun muassa tähän Unipuu-esitykseen.

Oma lapseni innosti minut tekemään tämän esityksen vauvoille. Kiinnostuin esityksessä käyttämästäni materiaalista – polylaminoitu paperi – kun osallistuin Espen Gekko -nimisen taiteilijan työpajaan Tanskassa. Tämä materiaali antaa lähes äärettömän määrän mahdollisuuksia ja yhdistettynä omaan fyysisyyteeni se tuntui juuri oikealta materiaalilta tähän esitykseen.”

Oman teatterinsa, nukketeatteri Reaktorin, lisäksi Aapo Repo työskentelee myös Teater Refleksionissa Tanskassa.Hänet palkittiin 2018 Valtion lastenkulttuurin taidepalkinnolla.

Esitys on valmistettu Taiteen edistämiskeskuksen tuella.

Esityspaikka: Seikkailupuisto Seikkis / Danasali, Vanha Viinatehdas (Manilla)
Kesto: 30min
Ikäsuositus: 6kk ja sitä vanhemmat


Liput:
9.11. klo 11, Danasali 8 €
10.11. klo 11 Seikkis 8€
10.11. klo 15 Seikkis 8 €


Osobnyak Theatre: GERDA’S ROOM (RU)

Andersenin ja Rilken tuotantoon perustuvan lyyrisen kauhutarinan Suomen ensi-ilta! Gerda’s Room imaisee katsojat H.C Andersenin kirjoittaman Lumikuningattareen maailman lumoavien äänien ja nukkien kautta. Tässä tarinassa

Lue lisää »

Cie Juste Après: MUE (FR)

Suomen kantaesitys! Mikä muokkaa meitä? Mikä meitä liikuttaa? Mikä meissä aiheuttaa tunteita? Jos kehomme on vain kehollinen kuori, väliaikainen koti, mitä tapahtuu kun elämä jättää sen?

Lue lisää »

Yellow Buoy: HANUMAN ADDICTION CYCLE (AU/CZ/FI)

Kansainvälisen yhteistuotannon Suomen ensi-ilta! Yellow Buoy Company tutkii uudessa esityksessään kesyttämätöntä mieltä, käyttäytymishäiriöiden ja mielenterveyden häiriöiden sekä läheisriippuvuuden käsitteitä. Esitys kuvaa ihmismieltä rajoitteineen ja kamppailuineen.

Lue lisää »
Close Menu
Top