Esityksen kuva: lankakerä kädessä ja R-kirjain

Nordic Puppet Ambassadors: R

25.4.-30.5., Turku I

Voiko mummon perintöposliinilla tehdä sirkustempun ja mitä siitä seuraa? Miten toimia, kun lattia on laavaa? Maailma on täynnä mitä mielenkiintoisimpia tavaroita, vehkeitä ja vempeleitä, arvokkaita asioita ja rojua, joihin ei saa koskea. Maailma on myös täynnä yllättäviä tilanteita, joihin nämä esineet meidät asettavat.

R on hyväntuulinen leikkiinkutsu. Se väärinkäyttää esineitä luovasti, sekoittaa leikkiä ja todellisuutta sekä tarttuu asioihin, jotka ovat kohderyhmälleen ajankohtaisia.

R on esineteatterillinen tutkielma tasapainosta 3-6 vuotiaille. Se iloitsee ikäryhmälleen ajankohtaisista asioista: opeteltavista taidoista, leikistä ja mahdollisuudesta, että kaikki menee pieleen.

Esityksen kesto: n. 30 min
Esitys on kaksikielinen (suomi – ruotsi).

TYÖRYHMÄ
Konsepti, ohjaus, esiintyminen, visuaalisuus: Outi Sippola
Musiikki ja äänisuunnittelu: Markus Heino
Valot: Jarkko Forsman
Puvustuksen avustus: Sirpa Järvenpää

ESITYKSET
25.4.2021 klo 12 ensi-ilta ja 14
2.5.2021 klo 12 ja 14

29.5. klo 12 ja 14
30.5. klo 13 esitykset osana Nukketeatterin keväthumaus-tapahtumaa
Liput 15€/kpl tai 4kpl 40€ Tiketistä 

Voimassa olevien kokoontumisrajoitusten mukaisesti 25.-2.5. esitykset toteutetaan pienen kutsuvierasyleisön edessä. Esitykset Nukketeatterin keväthuaus -viikonloppuna 29.-30.5. ovat rajoitetuin katsojamäärin myynnissä Tiketissä.

Kaikki esitykset Aura of Puppetsin tiloissa, Manilla, Itäinen Rantakatu 64, Turku

Esitystä ovat tukeneet Taiteen edistämiskeskus ja nukketeatteriverkosto Aura of Puppets.

Lavalla nukketeatterin kanssa kättä lyövät klovneria, hidas slapstick ja kehollinen performanssi. Rajoja ei ole, ja siirtymät tilanteesta toiseen tapahtuvat saumattomasti kuin hetken päähänpistosta, aivan kuten ne tapahtuisivat lasten leikeissä.Vaikka esityksessä on runsaasti katsottavaa ja koettavaa, esineille ja ajatuksille annetaan tilaa tulla tutuiksi.
TS 3.5.2021

Nordic Puppet Ambassadors:  R

Kan man göra ett cirkustrick med mormors arveporslinet och vart leder det till om man gör det? Vad skall man göra om golvet är lava? Världen är fullt av facinerande saker, prylar och apparater, värdefulla ting och skräp, som man inte får röra. Världen är också fullt av överraskande situationer, som dessa föremål sättar oss i.

R är en skämtsam inbjudan till att leka. Den missbrukar föremål kreativt, blandar lek med värkligheten och tar tag i ärenden, som är aktuella för föreställningens målgrupp.

R är en studie om balans i form av objektteater för barn 3-6 år. Barnens färdigheter, lek och möjligheten att allt misslyckas glädjer föreställningen.

PRODUKTIONSINFO

Längd: 30 min
Föresrällningen är tvåspråkig (finsk – svensk)
Koncept, framförande: Outi Sippola
Ljuddesign och musik: Markus Heino
Ljusdesing: Jarkko Forsman
Hjälpande kostumör: Sirpa Järvenpää

Föreställningar:
25.4. kl 12 och 14
2.5. kl 12 och 14 Föreställningar i april och 2 maj bara för inbjuda gäster p.g.a. begränsningar under coronavirusepidemin.

29.5. kl 12 och 14
30.5. kl 13 vid Nukketeatterin keväthumaus -evenemang
Biljetter 15€ eller 4st. 40€ från Tiketti

Alla färeställningar hos Aura of Puppets, Manilla, Östra Strandgatan 64, Åbo.

Föreställningen stöds av Centret för konstfrämjande och Aura of Puppets

Kuva: Jarkko Forsman
Photo: Jarkko Forsman
Photo: Jarkko Forsman