Kuuma Ankanpoikanen: KATUTEATTERIESITYKSET

Kuuman Ankanpoikasen katuteatterihahmot ja niiden liian pitkäkestoiset improvisaatiot on luotu ilahduttamaan, viihdyttämään, hämmentämään ja yllättämään – piilotettuja vinoja yhteiskunnallisia motiiveja unohtamatta. Kokovartalonaamiojoukoillaan Kuuma Ankanpoikanen on saanut todistettua surrealistisen kokemuksen saamisen olevan mahdollista myös kirkkaassa päivänvalossa.

Esitykset ovat tilattavissa festivaaleille, tapahtumiin, juhliin tai minne vaan, missä halutaan tarjota yllättävää silmäniloa ja virkistävää sivutoimintaa.

Gorillapoliisit
Pehmeänpuoleista, hieman häiritsevää ja äärettömän virkaintoista järjestyksenvalvontaa.

Lets Fat!
Oi ihanat amerikkalaiset. Ne seisovat tielläsi, ohittavat sinut jonossa ja ottavat valokuvan intiimeimmistä hetkistäsi. Ei silti hätää: kaiken yli kävellään aivan tasapuolisesti, ja hetkittäin luetaan ihan rauhassa Dan Brownia.

Rumat Eläimet
Miltä tuntuu olla kaupungilla, jos on eläin? Vaikkapa siili tai sika? Ja jos on vielä ruma sellainen? Entä osaako lammas ajaa autoa?

Miska
Oletko aina halunnut tapahtumaasi oikean karhun? Miska tallustelee mielellään joko gorillapoliisien apurina tai silloin tällöin ihan itsekseen.

(Kekk Kekk Kekk Kekk)
(Tapaa mahtava ex-presidenttimme vauvana.) (Tämä on suluissa, koska emme esitä tätä mielellämme. Jossain kulkee lateksinaamionkin epämukavuusraja. Ehkä silmälaseissa.)

Suunnittelut, pukujen rakennukset ja niissä hikoilu: Kuuma Ankanpoikanen
Henkilömäärä: Esityksestä riippuen 2–6
Kestot: Max. 7 h, tauotus noin kahden tunnin välein
Kieli: sanaton

Lisätiedot:
Merja Pöyhönen
merja.poyhonen@gmail.com
+358 400 654 367