nukketeatterijuhla

Suurin osa esityksistä on suomeksi, mutta montaa niistä voi seurata myös ilman suomen kielen taitoa. Alla tarkemmin ohjelmiston kielistä.

Väistämätön: suomi ja ruotsi
Kreivitär: suomi
Äitini on Piikkisika: suomi
Mr. Shadow: englanti ja suomi
Dimanche: sanaton
Dark Matters: englanti, lähes sanaton
Vedenalainen: suomi, lähes sanaton
Leda: suomi
Pieni valomatka: suomi, lähes sanaton

Keskustelut:
Elinan kanssa yksillä: kielet suomi, englanti, ranska
Värilliset varjot -luento: suomeksi
Valoseminaari: suomeksi ja englanniksi

ESTEETTÖMYYS:

Kaikki ovat esitystilat ovat esteettömiä, tarkemmat tiedot esityskohtaisesti alla.

Manillassa kaikki wc tilat sukupuolineutraaleja ja jokaisesta esitystilasta löytyy esteetön WC.

Dark Matters, Pieni Valomatka, Dimanche, Night of the Shadows, Elinan kanssa yksillä: TEHDAS Teatteriin pääsee pyörätuolilla sisäpihan asfaltoitua luiskaa pitkin. Lipunoston yhteydessä Holvissa mainitsethan lisätietoja -kentässä kyseessä olevan pyörätuolilipun, jotta osaamme varata tarpeeksi tilaa katsomoon. Lisätietoja TEHDAS Teatterin esteettömyydestä: ma-pe klo 10-15 joko puhelimitse 050 412 2344 tai osoitteesta liput@tehdasteatteri.fi.

Kreivitär: Vanhalle Viinatehtaalle pääsee pyörätuolilla, eikä pyörätuolilippua tarvitse varata erikseen. Lisätietoja Viinatehtaan esteettömyydestä: kari.salovaara(at)manillantehdas.fi, puh. (02) 235 8969, arkisin klo: 08-16.

Vedenalainen, Mr. Shadow: Seikkailupuisto
Seikkailupuiston tiet ovat pehmeää hiekkaa, mikä voi osaltaan vaikeuttaa pyörätuolilla liikkumista. Sisätiloihin pääsee pyörätuolilla ja Timantti-teatterin yhteydessä on esteetön WC. Varaa pyörätuolissa istuvalle lipun lisäksi erillinen pyörätuolipaikka esitykseen. Katso tarkemmat tiedot Seikkiksen saavutettavuudesta Seikkailupuiston sivuilta.

Väistämätön: Forum Marinum. Kulku pyörätuolilla: esitykset pidetään rakennuksen vintillä, johon pyörätuolilla on esteetön kulku hissin avulla. Huomioithan kuitenkin, että hissin leveys on 70 cm. Lisää museotilojen saavutettavuudesta Forum Marinumin sivuilla.

Leda: Turun Kaupunginteatteri
Kaikkiin Turun Kaupunginteatterin tiloihin on esteetön pääsy. Jokaiseen esitykseen on saatavilla rajoitettu määrä pyörätuolipaikkoja. Katso estettömyystiedot Kaupuginteatterin sivuilta.

TIP-Festin ohjelmisto täällä. Katso festivaalin korona-ohjeistus täältä.