You are currently viewing Festivaaliklubi ja jamit

Festivaaliklubi ja jamit

Perjantaina 5.11. klo 21 alkaen Manillan Vanhalla viinatehtaalla

TIP-Festin iltaklubilla nautitaan lyhytelokuvista ja mukaansatempaavasta musiikista sekä jamitellaan porukalla nukketeatteritaiteilija ja muusikko Matija Solcen johdolla.

Vapaa pääsy, tervetuloa!

Lyhytelokuvat Maailmanensi-ilta: Elina Lajunen: TangO Lyhytelokuva nukketeatteritaiteilija Elina Lajusen tangomatkoista maailmalla ja mielen maisemissa. Argentiinalainen tango sisältää kokonaisen maailman. Abrazo, sen tanssiote ottaa syliin. Syli herättää ilon, kaipauksen, surun ja toivon. Tango vie ja seuraa kuin meri tai elämä. Se pärskii, iskee, hellii ja kuohuaa, hengittää tätä hetkeä. Lopulta itse elämä on tärkein tanssi.

Kesto: 12 min

Still-kuva elokustasta TangO – Kuva: Jussi Virkkumaa

Teatteri QO & Karavan: VSKNHA

Asuntovaunun sisällä kuvattu lyhytelokuva nukketeatteriesityksestä. Kolme päivää karanteenissa ja maailmanmatkaaja alkaa raaputtaa karttapalloaan. Jostain Golfvirran kohdalta hän löytää VSKNHAn, unohdetun kaupungin, joka kadotti lähes kaikki vokaalinsa jo kauan sitten, ja samalla painovoiman ja logiikan lait. Matkaaja astuu kaupunkiin ja tulee suin päin aiheuttaneeksi kaistapäisen ketjureaktion. Esitys on eristysaikana syntynyt mielikuvituksen ilotulitus.

Kesto: 10 min

VSKNHA – Nukke Perrine Ferrafiat, lavastus Mila Nirhamo – Kuva: Anna Uschanov