fbpx

Osobnyak Theatre: GERDA’S ROOM (RU)

Andersenin ja Rilken tuotantoon perustuvan lyyrisen kauhutarinan Suomen ensi-ilta!

Gerda’s Room imaisee katsojat H.C Andersenin kirjoittaman Lumikuningattareen maailman lumoavien äänien ja nukkien kautta.

Tässä tarinassa Gerda on aivan yksin. Peilin tavoin hän heijastaa muita tarinan hahmoja seuraten näitä heijastumia. Muistoissaan Gerda on edelleen nuori. Aika kuluu, hän etsii Kaita.

Gerda’s Room on esitys etsimisestä ja pelkäämisestä sekä ikuisuudesta, joka on aina valmiina kohtaamaan meidät. Kuten kehommekin, huoneet, joissa asumme heijastaa kaikkea kokemaamme. Tunnemme tarinan Gerdan matkasta, mutta lähtikö Gerda koskaan todella etsimään Kaita? Ihmiset, tiet, kummalliset paikat… Entä jos hän kokikin kaiken lähtemättä huoneestaan?  

  • 7.11. klo 20:00
  • Esityspaikka: Aurinkobaletti
  • Kesto: 90 min
  • Ikäsuositus: +10
  • Kieli: englanniksi

    Liput: 22/17 € 

Ohjaus: Yana Tumina

Osobnyak Theatre: GERDA’S ROOM (RU)

Andersenin ja Rilken tuotantoon perustuvan lyyrisen kauhutarinan Suomen ensi-ilta! Gerda’s Room imaisee katsojat H.C Andersenin kirjoittaman Lumikuningattareen maailman lumoavien äänien ja nukkien kautta. Tässä tarinassa

Lue lisää »

Cie Juste Après: MUE (FR)

Suomen kantaesitys! Mikä muokkaa meitä? Mikä meitä liikuttaa? Mikä meissä aiheuttaa tunteita? Jos kehomme on vain kehollinen kuori, väliaikainen koti, mitä tapahtuu kun elämä jättää sen?

Lue lisää »

Yellow Buoy: HANUMAN ADDICTION CYCLE (AU/CZ/FI)

Kansainvälisen yhteistuotannon Suomen ensi-ilta! Yellow Buoy Company tutkii uudessa esityksessään kesyttämätöntä mieltä, käyttäytymishäiriöiden ja mielenterveyden häiriöiden sekä läheisriippuvuuden käsitteitä. Esitys kuvaa ihmismieltä rajoitteineen ja kamppailuineen.

Lue lisää »
Close Menu
Top