fbpx

Yellow Buoy: HANUMAN ADDICTION CYCLE (AU/CZ/FI)

Kansainvälisen yhteistuotannon Suomen ensi-ilta!

Yellow Buoy Company tutkii uudessa esityksessään kesyttämätöntä mieltä, käyttäytymishäiriöiden ja mielenterveyden häiriöiden sekä läheisriippuvuuden käsitteitä. Esitys kuvaa ihmismieltä rajoitteineen ja kamppailuineen. Se yhdistää nykytanssia ja nykynukketeatteria audiovisuaalisiin elementteihin.  Esityksen maailma on groteski ja tummasävyinen, kuitenkin komediallisella pohjavireellä.

Ihmismielen läpi kulkee yli 50.000 ajatusta päivässä. Jos jokainen ajatus on kuin puun oksa, tietoinen mielemme on kuin apina joka hyppii oksalta toiselle läpi koko päivän.

Hanuman on jumalallinen apina, hindujen jumalhahmo. Hanuman pyrkii päättäväisesti tappamaan ihmismielen pahat ajatukset ja luomaan perustan jumalalliselle läsnäololle ihmiskehossa.

9.11.2019 klo 18:30
Esityspaikka: TEHDAS Teatteri
Kesto: 45 min
Ikäsuositus: +13
Kieli: sanaton
Esityksessä käytetyt tekniikat: Tanssi, videoprojisoinnit, visuaalinen teatter
i

Liput: 22/17€

Työryhmä
Ohjaus, koreografia, esiintyminen: Jan Jakubal (CZ/AT)
Nukenrakennus, lavastus, puvustus, esiintyminen: Niina Lindroos (FIN)
Musiikki, sävellys: Jan Čechtický (CZ)
Valosuunnittelu: Ada Halonen (FI)
Puvustuksen neuvonantaja: Veronika Susanna Harb (AT)
Rakennuskonsultti: Iisa Tähtinen (FIN)
Yhteistuotanto Yellow Buoy / DAS OFF THEATER / Aura of Puppets

Esitystä ovat tukeneet: Suomen Kulttuurirahasto, TOP-Säätiö, Ministry of Culture CZ, Art District Praha 7, Wien 7 Neubau, Austrian Federal Chancellery – Art and Culture, Austrian Embassy in Helsinki, Hon.-Prof. (FH) Mag. Mario Lang

Vierailua tukee TelepART Mobility Support.

Ensi-ilta: 13.5.2019 Alfred ve Dvore teatteri, Praha 13.5.2019
Ennakkoesitys: 3.4.2019 DAS OFF Teatteri, Wien

Osobnyak Theatre: GERDA’S ROOM (RU)

Andersenin ja Rilken tuotantoon perustuvan lyyrisen kauhutarinan Suomen ensi-ilta! Gerda’s Room imaisee katsojat H.C Andersenin kirjoittaman Lumikuningattareen maailman lumoavien äänien ja nukkien kautta. Tässä tarinassa

Lue lisää »

Cie Juste Après: MUE (FR)

Suomen kantaesitys! Mikä muokkaa meitä? Mikä meitä liikuttaa? Mikä meissä aiheuttaa tunteita? Jos kehomme on vain kehollinen kuori, väliaikainen koti, mitä tapahtuu kun elämä jättää sen?

Lue lisää »

Yellow Buoy: HANUMAN ADDICTION CYCLE (AU/CZ/FI)

Kansainvälisen yhteistuotannon Suomen ensi-ilta! Yellow Buoy Company tutkii uudessa esityksessään kesyttämätöntä mieltä, käyttäytymishäiriöiden ja mielenterveyden häiriöiden sekä läheisriippuvuuden käsitteitä. Esitys kuvaa ihmismieltä rajoitteineen ja kamppailuineen.

Lue lisää »
Close Menu
Top