You are currently viewing Aura of Puppets ja TIP-Fest 2022 hakevat tuotantoharjoittelijaa

Aura of Puppets ja TIP-Fest 2022 hakevat tuotantoharjoittelijaa

Nukketeatteriammattilaisten verkosto Aura of Puppets ja TIP-Fest (Turku International Puppetry Festival) hakevat tuotantoharjoittelijaa syksylle. Festivaali järjestetään 2.-6.11.2022. Harjoittelun kesto on yhteensä 2kk, mutta sen voi suorittaa osa-aikaisesti useamman kuukauden aikana, painottuen lokakuulle ja marraskuun alkuun.

Aura of Puppetsin tuottama TIP-Fest on vuosittain järjestettävä kansainvälinen nukketeatterifestivaali, jossa viiden päivän ajan nähdään toinen toistaan upeampia esityksiä usealla eri näyttämöllä Turussa. Järjestyksessään 12. festivaalin ohjelmistoon on valittu esityksiä ja ohjelmaa aikuisille ja lapsille. Intohimoinen ja visuaalinen festivaali vie tekijänsä ja vieraansa upeassa miljöössä nukketeatterin monipuoliseen maailmaan!

Harjoittelun tehtäviin kuuluu vapaaehtoisten koordinointi, viestinnän tehtävissä avustaminen ja kävijäkyselyn toteutus sekä harjoittelijan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan muita verkoston toimintaan liittyviä tehtäviä. Tuotantoharjoittelijana saat sopivasti vastuuta ja mukavan, ammattitaitoisen tiimin ja esihenkilöt tueksesi. Työskentelet yhdessä mm. festivaalituottajan ja viestintäkoordinaattorin kanssa.

Sinulta toivomme itsenäistä ja järjestelmällistä työasennetta ja somekanavien tuntemusta. Lisäksi odotamme hyviä vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi sekä avoimuutta oppia uutta esittävän taiteen ja nukketeatterin saralla. Harjoittelu sopii erityisesti kulttuurituottajaopiskelijalle, mutta myös muut sopivat opintoalat tai muu kokemus kulttuurialalta voivat tulla kyseeseen. Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista – jos jokin mietityttää, kysy!

Harjoittelusta maksetaan palkkiona yhteensä 1500€ (750€/kk). Tämä voi jakaantua usealle kuukaudelle osa-aikaisuuden myötä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen lotta@auraofpuppets.com JA info@auraofpuppets.com otsikolla “HARJOITTELUHAKEMUS 2022”. Lisätietoja festivaalista ja harjoittelusta saa sähköpostilla. Hakuaika päättyy jo maanantaina 20.6.2021.