You are currently viewing TIP-Festin ohjelmistotärpit koko perheelle
Sini Peltola: Äitini on Piikkisika

TIP-Festin ohjelmistotärpit koko perheelle

Turku International Puppetry Festival eli tuttavallisemmin TIP-Fest järjestetään jo yhdettätoista kertaa Turussa 4.-8.11.2020. Festivaalin painotus on aikuisille suunnatussa nukketeatterissa, mutta perheen pienimpiä ei silti tyystin ole unohdettu! Tämän vuoden LIGHT -editiossa teemana on valo ja keveys, jotka löytyvät myös ohjelmiston koko perheelle suunnattujen esitysten tematiikasta.

Vauvoille:

Lotta Virtanen: Pieni valomatka -esityksen pääosassa ovat visuaaliset elementit: valot ja varjot. Pieni Valomatka tarjoaa yhteisen teatterikokemuksen vauvalle ja vanhemmalle. 8.11. klo 13 ja 15 TEHDAS Teatterissa. Liput 8e.

Yli 4-vuotiaille

Sini Peltola: Äitini on piikkisika perustuu meksikolaiseen lastenkirjaan. Varjoteatteriesityksessä kurkistetaan unenpöpperöisten perheiden aamupuuhiin. pe 6.11. klo 10 Ilpoisten kirjasto, maksuton. Edit. 26.10. HUOM Esitys loppuunvarattu!

Koko perheelle:

Live from the UK! Mr. Shadow. Hassuja asioita tapahtuu, kun Mr. Shadow aivastaa – joskus aivastus muuttaa hänet eläimeksi kuten lehmäksi tai kirahviksi, toisinaan vauhdilla virtaavaksi joeksi!
Mr. Shadow on hauska ja vuorovaikutteinen esitys, jonka luoja on englantilainen varjografiaan eli varjoilla piirtämiseen erikoistunut taiteilija Drew Colby. Drew esiintyy käsillään, varjokuvallaan ja äänellään kuljettaen katsojia varjojen täyteisellä matkalla läpi erilaisten hahmojen sekä katsojan edessä piirtyvien olentojen kautta. Matkan varrella hän mys opastaa katsojia tekemään samaisen varjokuvan itse! Virtuaalisessa varjoteatteriesityksessä nähdään runsaasti kauniita varjomuunnoksia ja koetaan hauskoja sattumuksia varjoteatterin virtuoosin kyydissä.
to 5.11. klo 17 Live-esitys etänä Zoom-alustan kautta, liput 5€ 
la 7.11. klo 17 Live-esitys etäyhteydellä Iso-Britanniasta suoraan TEHDAS Teatteriin. Liput 8€
su 8.11. klo 11 ja 15 Live-esitys etäyhteydellä Iso-Britanniasta suoraan Seikkailupuiston Timantti-teatteriin. Liput 8€ (alle 1v. ilmaiseksi) Katso lisätiedot ja lippukaupat täältä

Työpaja kaiken ikäisille:

Värilliset varjot non-stop -varjoteatterityöpajassa tutustutaan varjojen taianomaiseen, värikkääseen maailmaan ja luodaan mielikuvitusolentoja. Lapset osallistuvat työpajaan aikuisen kanssa, kaikenikäiset voivat katsoa ja kokeilla. 8.11.2020 13:00- 15:30, Aura of Puppetsin tilat, Manilla

TYÖPAJA: Värilliset varjot

8.11.2020 13:00- 15:30, Aura of Puppets, Manilla Suomen varjoteatteriyhdistys: VÄRILLISET VARJOT -työpaja Koko perheen varjoteatterityöpajassa tutustutaan varjojen taianomaiseen, värikkääseen maailmaan ja luodaan mielikuvitusolentoja. Varjo-ilottelua voi jatkaa

Lue lisää »