You are currently viewing Rekryilmoitus: toiminnanjohtaja (määräaikainen)

Rekryilmoitus: toiminnanjohtaja (määräaikainen)

 • Artikkelin kategoria:Ajankohtaista

Sinustako toiminnanjohtajan sijainen?

Aura of Puppets etsii toiminnanjohtajaa sijaisuuteen (helmikuu-syyskuu 2023) ja mahdollisesti pidempäänkin työsuhteeseen. 

Aura of Puppets on palkittu nukketeatterin ammattilaisista koostuva yhteistyöverkosto, jonka toiminnan ytimessä on nykynukketeatteri. Verkosto palvelee jo lähes 70 vapaan kentän nukketeatteriammattilaista ympäri Suomea – tosin suuri osa jäsenistä ja toiminnan päämaja, Puppet Studio, löytyvät Turusta. Yhdistys edistää nukketeatterialalla toimivien jäsentensä taiteellista toimintaa ja työskentelymahdollisuuksia sekä parantaa taiteenalan yleisiä toimintaedellytyksiä. Verkosto mm. tuottaa jäsenilleen monipuolisia palveluita, välittää ja myy esityksiä, järjestää kansainvälistä nukketeatterifestivaalia ja tekee laajaa yhteistyötä erilaisten toimijoiden kanssa. 

Etsimme nyt 6-henkisen toimistomme vahvistukseksi toiminnanjohtajan sijaista. Toiminnanjohtajan työnkuvaan kuuluvat verkoston toiminnan suunnittelu ja koordinointi, hanketoiminnasta vastaaminen, yhdistysasioiden ja rahoituksen järjestäminen ja hallinnointi, sekä yhdistyksen muiden työntekijöiden esihenkilönä toimiminen. Toiminnanjohtajana toimit myös nukketeatterialan puolestapuhujana ja vaikuttajana niin paikallisella, kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla. Esihenkilönäsi ja vankkana tukenasi toimii verkoston taiteilijoista koostuva hallitus. Työote on kollegiaalinen, ja korvaamattomana apunasi ovat muut kokeneet tuottajamme. Työnkuva ei vaadi juuri nukketeatterialan syvällistä aiempaa tuntemusta, mutta suomalainen esittävien taiteiden kenttä tulisi olla sinulle vähintäänkin jossain määrin tuttu. 

Toivomme sinulta:

 • Vankkaa kokemusta taiteen vapaalta kentältä ja alan realiteeteista
 • Intohimoa taidekentän rakenteiden kehittämistä kohtaan
 • Itsenäistä työotetta sekä strategista ja järjestelmällistä ajattelua
 • Esihenkilötaitoja ja erinomaisia yhteistyökykyjä
 • Taloushallinnon osaamista
 • Hyvää suomen ja englannin suullista sekä kirjallista ilmaisua
 • Kiinnostusta nukketeatterialaa kohtaan

Eduksi on:

 • Kansainvälinen kokemus 
 • Kokemus yhdistyshallinnosta

Mitä meillä on tarjota vastineeksi?

 • työyhteisö, jossa viihdytään, ja jossa työhyvinvoinnin kysymykset ovat aidosti keskiössä
 • mielenkiintoinen ja monipuolinen työnkuva, jonka sisältöihin ja organisointiin pääset myös itse vahvasti vaikuttamaan 
 • työpaikkana yksi Suomen kiinnostavimmista taideorganisaatioista; alati kehittyvä, moniääninen ja kunnianhimoinen verkostomme
 • työpiste viihtyisässä kulttuuritehdas Manillassa Turussa, mutta mahdollisuus tehdä työtä myös osin etänä

Toimenkuvan työaika on 80 prosenttinen eli 30 tuntia viikossa ja palkka 2450€ / kk. Haemme ensisijaisesti sijaista 30.9.2023 saakka, mutta myös pidempi työsuhde saattaa tulla kyseeseen. Tarkka aloitusajankohta sovitaan yhdessä, mutta kunnollisen perehdytyksen vuoksi hakijan tulisi olla vähintään osa-aikaisesti käytettävissä viimeistään tammikuun 2023 loppupuolella. 

Näin haet meille töihin:

Lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo pdf-muodossa osoitteeseen elina@auraofpuppets.com 4.12.2022 mennessä. Kirjoita viestin otsikoksi Toiminnanjohtajahaku. Haastattelut järjestetään viikoilla 49/50. 

Lisätietoja voi kysyä puhelimitse 24.11. klo 10-15 ja 28.11. klo 10-12. Kysymyksiin vastaa Aura of Puppetsin nykyinen toiminnanjohtaja Elina Tanskanen, p. 041 312 1834.