You are currently viewing Rekryilmoitus: toiminnanjohtaja Aura of Puppetsille

Rekryilmoitus: toiminnanjohtaja Aura of Puppetsille

 • Artikkelin kategoria:Ajankohtaista

Suomen parhaat nukketeatteriammattilaiset etsivät uutta toiminnanjohtajaa!

Aura of Puppets on uraauurtava ja palkittu nukketeatterin ammattilaisista koostuva yhteistyöverkosto, jonka toiminnan ytimessä on nykynukketeatteri. Verkostoon kuuluu yli 70 vapaan kentän nukketeatteriammattilaista ympäri Suomen. Suuri osa jäsenistä ja verkoston toimipiste, Puppet Studio, sijaitsee Turussa. Yhdistys edistää nukketeatterialalla toimivien jäsentensä taiteellista toimintaa ja työskentelymahdollisuuksia sekä parantaa taiteenalan yleisiä toimintaedellytyksiä.

Nyt jo yli kymmenvuotiaan verkostomme toiminnan ohjenuorina ovat joustavuus ja reagointikyky. Olemme vastuullinen työnantaja sekä kestävän työskentelyn puolestapuhuja. Työskentelemme vapaan kentän taiteilijoiden tarpeita kuunnellen nyt ja tulevaisuudessa.

Etsimme nyt tuottajaviisikkomme esihenkilöksi ja verkostomme vetäjäksi uutta toiminnanjohtajaa! Toiminnanjohtajan työnkuvaan kuuluvat verkoston toiminnan suunnittelu ja koordinointi, hanketoiminnan koordinointi, toiminnan rahoituksen järjestäminen, yhdistys- ja taloushallinto sekä yhdistyksen työntekijöiden esihenkilönä toimiminen. Toiminnanjohtajana toimit myös nukketeatterialan puolestapuhujana ja vaikuttajana niin paikallisella, kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla. Esihenkilönäsi ja vankkana tukenasi toimii verkoston taiteilijoista koostuva hallitus. Työotteemme on kollegiaalinen, ja korvaamattomana apunasi ovat muut kokeneet tuottajamme. 

Toivomme hakemuksia erilaisista taustoista tulevilta hakijoilta. Työssä edellytetään sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito nähdään eduksi.

Toiminnanjohtajalta toivomme:

 • Vahvaa kokemusta vapaalta kentältä ja ymmärrystä alan realiteeteista
 • Intohimoa taidekentän rakenteiden kehittämistä kohtaan
 • Kiinnostusta nukketeatteritaidetta kohtaan
 • Vahvaa talousosaamista ja strategista työotetta
 • Esihenkilötaitoja, vahvoja sosiaalisia ja neuvottelutaitoja
 • Kulttuuri- ja taidealan verkostoja sekä hyviä verkostoitumistaitoja
 • Kokemusta kansainvälisestä toiminnasta ja yhteistyöstä
 • Ymmärrystä kulttuuripolitiikasta

Hakijan ei edellytetä olevan entuudestaan juuri nukketeatterialan ammattilainen, mutta taiteenalan tuntemus on eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Mielenkiintoinen ja monipuolinen työnkuva, jonka sisältöihin ja organisointiin pääset myös itse vahvasti vaikuttamaan
 • Työpaikkana yksi Suomen kiinnostavimmista taideorganisaatioista; alati kehittyvä, moniääninen ja kunnianhimoinen verkostomme
 • Työyhteisö, jossa viihdytään, ja jossa työhyvinvoinnin kysymykset ovat aidosti keskiössä
 • Työpiste viihtyisässä kulttuuritehdas Manillassa Turussa, mutta mahdollisuus tehdä työtä myös osin etänä
 • 80 % työajan, tehtävään varattu palkka on 2430 € /kk (työ sisältää satunnaisesti ilta- ja viikonlopputyötä, tarpeen mukaan myös matkustamista kotimaassa ja ulkomailla)

Työsuhde solmitaan ensin määräaikaisena ajalle 4.9.2023–31.12.2024 (aloitus on sovittavissa tilanteesi mukaan, työ alkaa perehdytysjaksolla ja se sisältää 3 kk koeajan). Määräajan jälkeen myös jatko on mahdollinen. Määräaikaisuuden syy on uuden toiminta-avustuskauden alkaminen vuodesta 2025 alkaen. Toiminnanjohtajan työsopimus voidaan uusia rahoituksen varmistuttua.

Työn sijainti: Aura of Puppets, Manilla, Itäinen Rantakatu 64B, 20810 Turku

Näin haet meille:

Lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemuksesi (n. 1 A4) sekä ansioluettelosi yhtenä .pdf-tiedostona (max 5 MB) osoitteeseen info@auraofpuppets.com 4.8.2023 mennessä. Kirjoita viestin otsikoksi Toiminnanjohtaja. Lähetämme haastattelukutsut viikolla 32 ja haastattelut järjestetään viikolla 33. 

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse tuottajaltamme Jesper Dolgovilta, jesper@auraofpuppets.com. Puhelimitse asiasta voi tiedustella;

8.6. klo 13–15
15.6. klo 9–11
27.7. klo 13–15
31.7. klo 9–11
Jesper Dolgov +358 41 312 1834
(Huomaathan, että toimistomme lomailee 26.6.–23.7. välisenä aikana!)