You are currently viewing Seminaari ja paneelikeskustelu: Slow Transitions 8.11. klo 14 osana TIP-Festiä

Seminaari ja paneelikeskustelu: Slow Transitions 8.11. klo 14 osana TIP-Festiä

Nukketeatteritaiteilijoiden verkosto Aura of Puppets kutsuu kaikki kiinnostuneet Slow Transitions – Exploring ways to connect while on tour or as an artist in residence keskiviikkona 8.11.2023 klo 14–16 Turun Manillaan. Tilaisuus striimataan myös paikan päältä ja sitä voi seurata etänä Youtubesta.

Englanninkielinen seminaari pureutuu kestävään taiteilijuuteen residenssityöskentelyn sekä kiertutoiminnan näkökulmista. Millaisia osallistavia menetelmiä esitysvierailujen tai residenssien yhteydessä on mielekästä toteuttaa? Miten luoda hitaampi ajattelutapa kiertämiseen ja millaisia resursseja tämä ajattelutapa vaatii? Mitä residenssin johtajat ja taiteilijat voivat tehdä edistääkseen kestäviä yhteyksiä paikalliseen yhteisöön? 

Muun muassa näitä kysymyksiä ovat alustamassa Saaren Kartanon residenssin johtaja ja taiteilija Leena Kela, New Theatre Institute of Latvian taiteellinen johtaja & Homo Novus -nykyesitystaiteen festivaalin kuraattori Bek Berger sekä sirkustaiteilija, immersiivisiin teoksiin erikoistuneen monitaidekollektiivi Recovery Laboratoryn perustaja Miradonna Sirkka.

Lyhyitä alustuksia seuraa paneelikeskustelu, jonka fasilitoi Aura of Puppetsin hallituksen puheenjohtaja, nukketeatteritaiteilija Elina Lajunen.

Lisätietoa seminaarista: https://impulseproject.eu/seminar-slow-transitions

Seminaari on osa Aura of Puppetsin koordinoimaa Creative Europe -rahoitteista hanketta IMPULSE! – New Focus on Puppetry and Visual Theatre ja se järjestetään osana Turku International Puppetry Festivalin (8.–12.11.2023) ohjelmistoa.

Osoite: Tehdas Teatterin Jokistudio, Manilla. Itäinen Rantakatu 64 b, Turku
Streamia seuraavien on mahdollista osallistua keskusteluun esittämällä kysymyksiä Youtuben chatissä. 
Seminaarin tallenne jää samalle IMPULSE! -hankkeen Youtube -kanavalle myös jälkikäteen katsottavaksi.