You are currently viewing TIP-Fest hakee tuotantoharjoittelijaa syksylle 2024

TIP-Fest hakee tuotantoharjoittelijaa syksylle 2024

TIP-Fest, Turku International Puppetry Festival, hakee tuotantoharjoittelijaa syksylle. Festivaali järjestetään 6.–10.11.2024 ja sen tuottaa nukketeatteritaiteilijayhdistys Aura of Puppets. Harjoittelu alkaa osa-aikaisesti syyskuussa painottuen vahvemmin lokakuulle ja marraskuun alkuun. 

TIP-Fest on vuosittain järjestettävä nukketeatterifestivaali, jossa viiden päivän ajan nähdään kotimaisia ja kansainvälisiä nukketeatteriesityksiä sekä nautitaan festivaalitunnelmasta oheisohjelman ja festivaaliklubin siivittämänä. Festivaali järjestetään kulttuuritehdas Manillan tiloissa ja esityksiä nähdään sen lisäksi Turun Kaupunginteatterissa sekä Seikkailupuisto Seikkiksen Timanttiteatterissa. Festivaalin teema on Tomorrow ja ohjelmisto tarkastelee tulevaisuutta scifin, utopioiden, lähitulevaisuuden kautta, nukketeatterillisen linssin läpi.

Harjoittelun ydintehtävä on festivaalin vapaaehtoisten koordinointi. Koordinointiin sisältyy sisältyy vapaaehtoishaun avaaminen, vapaaehtoisten vuorojen suunnittelu, ohjaaminen ja raportointi. Harjoitteluun kuuluu kiinnostuksen mukaan myös muita tehtäviä, jotka sovimme yhdessä kanssasi. Tuotantoharjoittelijana saat oman kokonaisuuden, vastuuta ja ammattitaitoisen tiimin tueksesi. Harjoittelun aikana pääset sukeltamaan erityisesti kansainvälisen festivaalin tuotantoon, mutta myös nukketeatteritaiteen maailmaan. 

Harjoittelun kesto on ajallisesti max. 300 tuntia ja siitä maksetaan korvaus 1 500 € palkkana. Päätoiminen työskentelypaikka on Aura of Puppetsin toimisto osoitteessa Itäinen Rantakatu 64b, 20810 Turku. Myös etänä työskentely on sovitusti mahdollista. 

Harjoittelu soveltuu hyvin esimerkiksi kulttuurituottajan, teatteri-ilmaisun ohjaajan tai yhteisöpedagogin opintoihin.

Mikäli sinulla on mahdollisuus käyttää yliopiston myöntämä harjoittelutuki ja tehdä pidempi harjoittelu, kerro siitä hakemuksessasi.

Aura of Puppetsiin, TIP-Festiin ja sen aiempiin sisältöihin voit tutustua osoitteissa: 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen lotta@auraofpuppets.com 

Lisätietoja festivaalista ja harjoittelusta saa sähköpostilla. 

Hakuaika päättyy 12.6.2024.

Lotta Valtanen
Tuottaja, TIP-Fest