You are currently viewing TIP-Fest 2021 hakee tuotantoharjoittelijaa

TIP-Fest 2021 hakee tuotantoharjoittelijaa

  • Artikkelin kategoria:Ajankohtaista

Turku International Puppetry Festival hakee tuotantoharjoittelijaa syksylle. Festivaali järjestetään 3.-7.11.2021 ja sen tuottaa nukketeatteritaiteilijayhdistys Aura of Puppets. Harjoittelu alkaa osa-aikaisesti syyskuussa painottuen isommin lokakuulle ja marraskuun alkuun. 

TIP-Fest on vuosittain järjestettävä nukketeatterifestivaali, jossa viiden päivän ajan nähdään toinen toistaan upeampia näytöksiä usealla näyttämöllä Turussa. Ohjelmistoa on niin aikuisille kuin lapsille. Intohimoinen ja visuaalinen festivaali vie tekijänsä ja vieraansa upeassa miljöössä nukketeatterin monipuoliseen maailmaan! 

Harjoittelun tehtäviin kuuluu vapaaehtoisten koordinointi sekä kiinnostuksen mukaan muita tehtäviä, jotka sovimme yhdessä kanssasi. Tuotantoharjoittelijana saat oman kokonaisuuden, vastuuta ja ammattitaitoisen tiimin tueksesi. Toivomme, että sinun on mahdollista opinnollistaa harjoittelu, sillä harjoittelu on palkaton. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen lotta@auraofpuppets.com otsikolla “HARJOITTELUHAKEMUS 2021”. Lisätietoja festivaalista ja harjoittelusta saa sähköpostilla. Hakuaika päättyy maanantaina 28.6.2021.

Odotamme innolla hakemustasi! 

Lotta Valtanen, Tuotantokoordinaattori